ŞANLIURFA / HARRAN - Yakınyol İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Mrt

Okulumuz öğretmenleri,öğrencileri ve hayırsever velilerimizin katkılarıyla ramazan kolisi hazırlama ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırma etkinliği düzenledik.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart 1915’te milletimizin şanlı tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 109.yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü kutlu olsun.

Mrt

BİGEP kapsamında anasıfınımızda anne atölyesi projesi uygulanmaktadır.

Şbt

Harran ilçe Jandarma Komutanlığımız tarafından öğrencilerimize Jandarma 'nın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Okulumuza akıllı tahtaların kurulmasıyla birlikte derslerimiz daha eğlenceli ve verimli geçmektedir.

Ock

OKULUMUZ BAHÇESİNDE BULUNAN KONTEYNER SINIF HALİNE GETİRİLEREK EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİNE BAŞLANMIŞTIR.

Ara

Okulumuzda oluşan çöpleri ve atıkları daha düzenli bir şekilde imha etmek için çöp alanı yaptık.

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik akşam etütleri yaparak evde ders çalışma ve ödevlerini yapma imkanı olmayan öğrencilerimize etütlerde gönüllü olarak görev yapan öğretmenlerimizin katkılarıyla okulumuzun kapılarını akşam saatlerinde de açıyoruz.

Kas

Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın öncüsü, başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI CUMHURİYET ÇİÇEKLERİ OLAN ÖĞRENCİLERMİZLE BİRLİKTE ÇOŞKUYLA KUTLADIK.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 'NI ÇOŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLADIK.

Kas

Deprem tatbikatımızı öğretmen ve öğrencilerimizle sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik.